Arkiv for hilsener

Så koselig at du stikker innom! Vi blir veldig glad for en liten hilsen fra deg i gjesteboka. Bare klikk på den blå knappen. Velkommen tilbake!

Nettside 18. des, 2011

Marit

Heisann Jorunn og Steve!!!

Vi vil ønske deg, Steve, Mindy og pusene en riktig god jul!! Vi gleder oss til å gå inn i det nye året med dere.

Klemmer fra Marit, Jarle og alle bissene

4. nov, 2011

Mina

Så koselig at nussinene fikk være på forsiden, nå ble 'forstads-hexa' fornøyd og stolt :) Vi gleder oss alle til å se dere igjen. Ha en riktig god helg og masse små kalde neser fre gjengen på Søm!

Nettside 17. okt, 2011

Marit

Hva er det for noe dumt du har gjort???????? Jeg skjønner ikke slikt "lese mellom linjene"-greier!! Du må si det til meg, så kan jeg fortelle at det sikkert ikke er så dumt som du tror! Nemlig!

Nettside 19. sep, 2011

ingrid aurora

hei.
veldig fine hunder!
søte!

Nettside 6. aug, 2011

Einar

Sjekk dette:

15. jul, 2011

Mina og Shana

Tusen takk for den koselige piknik turen til Hamresanden forleden, vi likte det :) Kos dere masse på landet, vi ses igjen snart! Masse sommer hilsener fra oss på Søm. :)

Nettside 27. mai, 2011

Marit

HAHAHA!!! Jeg ler meg ihjel av Bygdefilmen!!! FOR en jobb!! Og så morderisk og tregt løvetann-drepe-instrumentet gjør det av med fienden!! Nyter du det, eller bare virker det slik??? Snart på tide med et "etter"-bilde?
Klem!

17. mai, 2011

Mina & Shana

Gratulerer med 17 Mai dagen :-) Håper dere koser dere masse, skal hilse så mye fra hele gjengen! Shana har hatt på seg bunad i dag og synes det var helt greit i og med det blåser litt. Vi gleder oss til å se dere igjen! Masse klemmer og koser :-)))

Nettside 3. apr, 2011

Marit

Jeg må bare innrømme: Jeg gikk på aprilspøken din! Til å begynne med.... "HERREMITI!! Mindy skal ha valper!!!! Med en.......elghund..???!" Jarle så på meg, "Det er 1. april." sa han. Brikkene falt på plass!! Både det faktum at det var denne aktuelle dagen og valget av fiktiv far til valpene, gjorde historien høyst usannsynlig. Men Jorunn, hadde du sagt det var en Tibetansk Spaniel eller noe slikt, så hadde jeg nok vært i sjokk en stund til!
Jeg syns du er flink til å narre, jeg! :-)
Elsker bildet av frosken og er dødsmisunnelig!!

18. mar, 2011

Mina & Shana

Heisann :-) I dag har vi vært på sørlandssenteret med Shana, og hun fikk mer oppmerksomhet enn en Hollywood stjerne... (Nesten litt for mye..) Nå er vi trygt hjemme igjen, og er inne på siden din og kikker :-) Masse nusser og god-helg-klemmer fra gjengen på Søm

Nettside 27. feb, 2011

Bissene, Marit og Jarle

Heisann!!
Stakkars Bygdeheksa som er så redd for hai.... (Du vet at du bor ved en INNSJØ???) Leser og koser meg med hvert nye filosofiske innlegg, bare så du vet det! Og du, blir redselen for sultne hvithaier for stor, så vet du hvor du finner oss! (På toppen av Bråvannsbakken!)(Langt fra havet!) (Gjesterommet er snart ferdig.) Snøen krymper her, men det er et stykke igjen enda. Gleder oss til vårjevndøgn!
Klem fra Pulverheksa på toppen.

Nettside 29. des, 2010

Majabissene

Heisann Mindy!!
Hører vi skal til deg på nyttårsaften! Vi gleder oss villt og håper du vil ta en runde på jordet med oss. Vi lover å oppføre oss!! Vi lover også å være siviliserte om pysene dine stikker innom.
Hilser fra de tobeinte! (De gleder seg også!)
Suss og boff fra Bissene!

Nettside 17. nov, 2010

Torhild

Heisann.
Har vært en tur innom nettsiden deres. Gratulerer med overstått to års dag, til hunden din. og Gratulerer med flott oppussings prosjekt som er kommet i land. Ble flott etter oppussingen.
Ønsker dere en fortsatt flott vinter.
Hilsen Torhild, Robin og Zanto

31. okt, 2010

Mina

Heisann alle på landet :-) Vi gleder oss masse til å komme på besøk snart. Synes siden din var så flott og Halloween aktig, det skal du ha skryt for! Masse nusser fra flokken på Søm :-)

11. okt, 2010

Marit

Har jeg funnet en DIGER matblekksopp???? Sjekk den lille lighteren foran!

Nettside 22. sep, 2010

Marit

Heisann!
Nå er jeg muligens under gjennomsnittet intelligent og over gjennomsnittet treg, men dette forstår jeg ikke: Du skriver at du hadde med din bror og nabo (en og samme person) og at han hadde med kamera og faktisk tok bilder og at det faktisk ble noen fine bilder ut av det... Javel, HVOR DA???? Jeg finner bare ett bilde, på forsiden..... Opplys meg gjerne om hvor jeg finner alle de andre, siden det ikke ser ut til at jeg skjønner det på egenhånd........
Klem!

Nettside 30. aug, 2010

Birgit Fossvik

Heisann! Nå er det lenge siden vi gikk på skolen sammen.Fint å se at du har funnet ditt paradis,med mann og dyr.Jeg holder til ytterst ute, der kysten møter storhavet,i Flatanger.Har mann,2 barn og hund+ 2 katter.Akkurat passe av alt!Arti om du tar kontakt! Hilsen trønderen i avgangsklassen 1990.

23. jul, 2010

Kjetil

Heia der sør! Takk for hilsenen! Endelig kom sommeren hit også. I morgen skal vi en tur til Selbu for å hilse på Mindys søster og bror; Almita og Birch (Aladdin). Ha en fortsatt flott sommer.

16. jul, 2010

Marit... igjen...

Så fint det ble!!! Som et helt annet rom!! Jeg er kjempeimponert!!! Både Jarle og jeg gleder oss til å se det. Snart! :-)

12. jul, 2010

Marit

DIGGER OPPDATERINGENE AV STUA!!!!!!! Dette var andre boller, ja! Skal si det ble lyst og fint!!! GO JORUNN OG MOMMOSE!!!!!!
Klem!!

Nettside 11. jul, 2010

Marit

Heisann!!
Lykke til med oppussingen av stua!! Gleder meg til å følge forandringen pr foto og etterhvert se det ferdige resultatet! Hvor er bildet av heftgrunnen??? Skal man oppdatere etterhvert, så skal man oppdatere etterhvert! (Var jeg for streng nå??) Jeg vil se skjolda vegger............. :-)
Klem fra mæ å' Jalemann!

29. jun, 2010

Balltegutt

Hei, fint å se at søstrene mine har det fint og har fått nye venner. Håper jeg også kan komme på besøk og få lekt litt med dem igjen.
I dag er jeg litt alene hjemme for mamma og storesøster ville en liten tur til noe de kalte for den dyre legen. De skulle visst få en liten nøkkel og steriliseres. Jeg skulle visst få besøke de litt senere og få litt vaksine og en egen liten nøkkel til ytterdøren jeg også. hilsen Baltegutt

27. jun, 2010

Mona Balt

Jeg er jo ganske trist over at barna mine, Kitty og Catthy, har flyttet hjemmefra...Men jeg, storesøster BalteBalt og bror GutteBalt hilser så masse og håper de har det fint. Trufleklem og stort mjau fra Mamma

Nettside 6. jun, 2010

Johanne og Alba

Hei!
Takk for hyggelig hilsen. det går bra med valpene men mangler en valpekjøper til hannhunden.
Leste nå at Kaisa er gått bort. Utrolig bra det du har skrevet, tårene bare rant enda jeg ikke har møtt dere. Men har en snart 14 år gammel BC som begynner å skrante. Gruer meg veldig til den dagen da hun forlater meg. Har hatt hennne siden jeg var 18 år...
Lykke til videre.

16. mai, 2010

Mamy og Luna.

Hei alle bisser, katter og folk .Ønsker dere alle en flott 17. mai !! Gleder meg over at våren har kommet. Luna pynter seg med ugress og er fornøyd med det.Kald nese og snute fra oss. HURRAAAAA!!!

Nettside 13. mai, 2010

Bissene

Kjære Jorunn og Mindy, vi trenger hjelp!!!! Det er kommet et krapyl i hus som det visstnok ikke er bytterett på!!!!!! Det løper rundt og bjeffer og tar seg til rette i alle sengene våre og lukter forferdelig vondt! Og ingen av de tobeinte ser ut til å bry seg!!!!
Desperat hilsen fra Bissene

5. mai, 2010

Kjetil

Heisann! Takk for hilsenen! Det var trist å høre at Kaisa hadde sovnet inn :( Det blir tomt i huset i sådanne stunder.

2. mai, 2010

Gunn

Kjære dere begge to. jeg sitter og gråter når jeg leser minneordet ditt til din kjære kaisa. Selvfølgelig er det sorg når våre kjære forlater oss,men tenk hvor fattig livet hadde vært uten våre firbente. Vi må huske all godhet de viser oss med sin trofasthet. Vi møtes igjen over regnbuen. Klem fra Gunn

1. mai, 2010

Marit og Jarle

Vi tenker på dere i denne tunge tiden! Dere har all vår sympati og forståelse.
Klem fra oss!

24. apr, 2010

TV

I just wanted to say that you are the best wife a man could ever have

you also are a kind little mushroom

love Hubby!

Nettside 21. apr, 2010

Marit

Kjære Jostka Milekica
Nå må du offentliggjøre navnene på de to nye familiemedlemmene så jeg kan forstå hele pseudonymet på bloggen min!!! (Ja, jeg skjønte sammenhengen ganske kjapt, tenk!)
Klem!

Nettside 12. apr, 2010

Roger Ask Simonsen

Hei,
Takk for "besøket" på hjemmesiden min, det var hyggelig. Nå har jeg vært på gjennvisitt, sett på stumfilm, lest hverdagsfilosofi og latt meg imponere av juleakvareller. God bedring med arm og skulder.
hilsen Roger

Nettside 22. feb, 2010

Marit

Heisann!

ENDELIG FIKK LEXIE LØPETID!!!!! Om alt går som vi vil, så blir det valper i begynnelsen av mai!!! Er jeg valpesyk nå, tror du??? :-D

Klem fra oss og Bissene!

12. feb, 2010

Jonathan

Så kul hjemmeside xD
Det var gøy å lese om dere og bøkene dine :P

Nettside 4. feb, 2010

Lexie

Heisann Jorunn!
Hører du har vondt i armen din og må få medisin.. Jeg vil bare si at du har min fulle sympati!!! Jeg har nemlig litt vondt i bakbeinet mitt, sikkert på grunn av snøen og det faktum at jeg ikke er flink til å ta det med ro... Kanskje du også har det slik? Vondt for å holde armen i ro? Vi må skjerpe oss! Imens kan vi sende hverandre "bli bra"-tanker og håpe at vi sees snart!
Hilser fra resten av gjengen også.
Suss fra Lexie

Nettside 31. jan, 2010

Lisette

hej, what a nice site! and, fortunately: english text! i'm sending you greetings from Switzerland,
Lisette with Kromi Tuba

Nettside 18. jan, 2010

Anne

Se der ja, de feirer til og med dagen de hentet deg.
Har du plass til en liten hunde til? Ikke fikk jeg bursdagspresang og tror du de husket at de reiste til Trondheim for å hente meg 15.1.09 - NEI. De sa i hvertfall ikke noe til meg.
Hilsen
Din bror i Stavanger, OCHO.

17. jan, 2010

Mina

GRATULERER MED DAGEN NIPPE :-) Tenkte jeg maatte legge igjen en liten gjestebok hilsen selv om vi pratet paa telefonen tidligere i dag. Haaper du faar en kjempefin dag! Masse hilsener og klemmer fra Misky i York. Ps: Det er ikke meg paa bilde, det er en malteser tutt :-)

Nettside 3. jan, 2010

Anne

Hei Mindy,
en nyttårshilsen fra din bror i Stavanger, Ocho.
Håper du får ett spennende 2010.

23. des, 2009

Gunn Severinsen

God jul til dere begge to. (alle firbeinte og,unnskyld)Masse gode tanker for det nye året som kommer. Hilsen fra Gunn og Alvin + cavalierflokken.

17. des, 2009

Ina

Hei. Jorunn. Så flink du er. Morsomt å lese din hjemmeside. Du er tydeligvis slektas kunstneriske del.
Ønsker deg og alle dine en riktig trivelig jul
Masse hilsen fra Ina

9. des, 2009

Mamy

Hei, alle dere hos B-bissene.Sender dere en liten hilsen på "kalde nesers dag".Alle dyra er glade for å ligge inne i varmen her hos meg. Skal hilse så mye fra York.Ønsker alt godt for juleforberedelsene i heimen!Klem og kald snute!

Nettside 30. nov, 2009

Anne M Sollien

Sender en førjulshilsen.
Koselig hjemmeside

Mvh Anne M

Nettside 27. nov, 2009

Målfrid

Hei:)
Tusen takk for koselig hilsen på min hjemmeside.
Så skjønne hunder dere har.
Jeg hadde hunder før,men når vi begynte på camping var det et veldig styr når vi skulle ha de med.
Ønsker dere en fin adventstid.

hilsen Målfrid:)

Nettside 26. nov, 2009

Anlaug

Hei!
Klikket under et adventlys og havnet på Det blide Sørland:-) Har sett på masse fornøyelige bilder av 1-åringen - med artige kommentarer. Skal studere mer siden.

15. nov, 2009

Mamsen, Søstersen og Brorsan

Hallois Mindy! Gratulerer med dagen! Det er godt å høre at du har det fint og trives der i sør! Vi har det jo kjempeflott her da! Ha en flott dag! Håper du får masse godt!

15. nov, 2009

Mommose og Luna på Søm

Hei lille Mindy. Gratulerer så mye med 1 årsdagen.
Tenk så stor og flink du har blitt på bare det ene året. Ønsker deg en fin bursdag!Håper du snart kommer på besøk, eller at vi kommer til deg. Gode hilsener fra din gamle tante Luna.Pusene ber meg hilse, det gjør mor også.

Nettside 1. nov, 2009

Don Juan Jonas

Hei-hei, søta!!
Tusen takk for en kjempefin tur!!! Alle de andre, både to- og firbeinte i begge leirer er fornøyde og vil gjerne på tur igjen!! Jeg er ikke alltid så god til å beregne min egen styrke, så Mammasin har sagt at hun neste gang skal "legge bånd" på meg... Vet ikke hva hun mener med det, men satser på at hun tenker på kjærlighetens bånd! Høres helt fint ut for meg!! Dessuten snakker hun om at Svima skal få løpe med deg..... Hvorfor det? Hun løper da nok som det er... Hmmm. Hører du har bursdag snart! Jeg liker kake! (hvis du var i tvil, altså.)
Suss og dult fra meg!

Nettside 24. okt, 2009

John J

Hi to you both from windy Jutland, DK. A very nice and interesting site, and it seems a wonderful place to live. This is our first, but not last visit. Best wishes,
Ro and John.

10. okt, 2009

Prince

Hei Mindy.
Fin tur vi hadde i dag <3

Nettside 3. okt, 2009

Marina

Hejsan
Snygg och härlig hemsida med snyggt innehåll.
Fina hundar ni har, gillar detta som jag tittar på.
Hör av er till mig är ni snälla.
Ha en fin och färgrik höst.
Var rädda om er mina vänner.

http://hem.passagen.se/yamahatjej/

Nettside 2. okt, 2009

Sylvia, Gyda og Frøya

Hei:-) Tittet innom hjemmesiden din, må si du har en flott side og selvfølgelig hunder:-)

Nettside 29. sep, 2009

Lene

Søde hund .Hilsen Lene

17. sep, 2009

Fole-ole

Hei! Takk for sist! Det var jo morsomt aa se deg, Mindy. Kanskje vi treffes i skogen en annen dag! Mamma og Tante hilser ogsaa.

4. sep, 2009

Marit

Hei igjen!
Må bare skryte litt til av soppsiden og takke og bukke og nikke og snu meg i ring over alle kremlene som er dukket opp!!!
Klem!!!! (Vi må sees snart!)

27. aug, 2009

Gunn

Hei Jorunn. Kjempefin soppside du har. Hjemmesiden din blir stadig utvidet ser jeg. Takker for titten. Klem fra Gunn + Shanti og Lilly

23. aug, 2009

Marit

Heisann!

Så flott den nye soppsiden er!!!! Gleder meg til å se hundrevis av bilder av alt du finner i høst. Med dine gode kommentarer, blir til og med en litt kjølig soppentusiast interessert!! Vil ha flere kremler, for de er så fine! Pliiis! :-)

Klem!

1. aug, 2009

Marit

ØY!!!!
Nå er det blitt august!!!! Sover dere, eller???

Nettside 27. jul, 2009

Luna d'elle

Hei. Vil bare hilse til dere alle på landet og fortelle at jeg fyller 14 år idag. Vi skal feire med koteletter- så ikke kom. Vi kan møtes en annen dag. Moderen sier at jeg er som en ungdom.
Hils til de to- og firbeinte fra meg.
LUNITUN.

Nettside 30. jun, 2009

Jonas

YO SØTA!!!!

Er det løpetid på gang???!!! Jeg er flink til sånt! Hvis det er noe du lurer på for eksempel.. Jeg skal bearbeide Mammasin med en gang så vi kan ha det gøy på landet! Jeg har lært noe nytt, forresten! Hørt om "å hoppe i høyet"? Skikkelig gøy, kan jeg love deg!

Gode, våte nusser fra Don Juan Jonas i byen.

Nettside 30. jun, 2009

Randi Antonsen

Flott hjemmeside. Jeg har koset meg med å se igjennom denne flotte siden. Så koselig den var den tradisjonen din med å lage julebøker. Kjempefine hunder også. Titt gjerne innom meg. Sommerhilsen fra nord.

Nettside 8. jun, 2009

Birthe og Lucca

Hej Mindy ( og familie)

Jeg kom forbi din hjemmeside.... sikke nogle dejlige billeder, du er bare så kær :-)

Hilsen Lucca og Birthe

Nettside 6. jun, 2009

MINDY

Wuff! my name is Mindy..i am an attractive teenage girl...my ambition is to save the planet for (dogs) and appear on-
"Big-Brother on Doggy Island!"

If you would like to meet for growling session!or just to chew a bone..please get in touch..nothing heavy..i am just small & innocent
"M"

4. jun, 2009

Mina

Hei til ale tutte-dutte bussene. Tenkte jeg maatte sende et lite buunt bilde av Steven og meg som ble tatt i Ipswich for et par uker siden. Jeg vil ogsaa fortelle at jeg naa har levert inn min store Master grad oppgave, saa naa kan jeg endelig tenke paa noe annet enn aa skrive skrive skrive :-) Haaper alt staar bra til, naa er det ikke lenge til jeg kommer paa besok aa faar se alle nese-bruskene igjen. Kos og nuss og lugg paa hakepartiet fra Mina i York.

Nettside 23. mai, 2009

Marit

Heisann!
Har vært helt SINNSYKT forkjølet den siste uken og har hostet løs både pannelappen og øynene, når jeg ikke har sittet under pleddet og vært dødvekt da..
Nå, tror jeg, er jeg visst kanskje på bedringens vei og best av alt: Æ HAR FÅTT PC'EN TEBAGE!!!
Liker masse den nye Layout'en på siden!! Både menyen og bildene og alt! GO Jo'o!
Klemmer fra byen!

Nettside 21. mai, 2009

Mommose på Søm

Hei alle dere på Landet.
Gratulerer med passerte 15000 besøk! Håper to og firbeinte har det bra nå im wunderschönen Monat Mai als alle Knospen sprangen..
er litt miljøskadd etter turen til Berlin.
Gleder meg til å komme på besøk snart. Luna og jeg har en jobb å gjøre i "annekset".Skal hilse fra Mina i York.

11. mai, 2009

Mina

Tusen takk for fine bursdags-hilsener, jeg hadde en veldig flott dag paa Lordag. Tenkte jeg maatte sende et lite bilde av et ekkorn her i York som kom helt opp til meg og spiste mat ut av haanden min, dette ble det fineste bildet :-) Savner dere masse. Mange klemmer og nute parti nusser fra Mina.
Ps: Jeg likte de tre musketoser, Mindy er jo nesten like stor som Luna naa... :-)

Nettside 9. mai, 2009

Marit

Å HÅY!
Følte jeg meg truffet nå, eller????!!!! "Følger Mindys ører med skrekk og gru".... Jeg rødmer nesten! Men!!! Skal si hun er fin med riktige ører! (JA! Jeg har sett bildet!!) Jeg syns du er flink, Jorunn! Uansett!
Bissene hilser og Jonas kan smykke seg med nok et Cert og BIR i dag!
Klemmer fra oss i byen!

Nettside 5. mai, 2009

Marit

Heisann!
Kjempegøy å treffe dere på kurset i dag! Jeg har hodet fullt av stress for tiden, så jeg var vel noe fjern... Mindy har virkelig vokst, gitt!! En riktig så NYDELIG liten dame har hun blitt!
Vi må møtes så snart alt stresset er i fortiden og da vedder jeg på at Jonas faller nesegrus for Prinsessen på landet! (Igjen...) :-)
Mange klemmer fra mæ!

Nettside 1. mai, 2009

Marianne

Hei.
Nå har jeg kikket rundt på siden din. (Kom inn til den via en annens gjestebok ;o)) Jeg har kikket på bøker, bilder, og ikke minst din egne juletradisjon. Så kreativt! Moro at du har fortsatt og skrive historier også etter du ble voksen.
Ha en fin kveld, og titt gjerne innom hos meg.
Hilsen Marianne

Nettside 26. apr, 2009

Theo

Heisann!
Først,en litt treg takk for koselig hilsen i gjesteboka mi!!Er stadig inne å snuser på siden din, og blir ganske så betatt av de søte bildene!!Lykke til på valpekurset,kanskje vi sees der oppe en vakker vårdag!(se etter han hvite som gjerne "sjarmerer" med høyfrekvente lyder;-)
Boffs fra Theo

Nettside 26. apr, 2009

Lexy-Pus

Ja, det var meg, da... Jeg bor jo også her, men stadig vekk føler jeg meg glemt. Nå er det snart mai, og jeg vil hilse alle som skriver i gjesteboka og ønske pusene i deres liv en kattefin vår! PS håper det lille trollet lærer noe nyttig på valpekurset....
Lexypus

Nettside 14. apr, 2009

Don Juan Jonas

Hei Snuppa!
Jeg er også flink med monstere altså! Spesielt de som gjemmer seg under jorda!
SUUSSS fra vennen din!

Nettside 14. apr, 2009

Jenny

Heisann Mindy!!
Ser at du har en ting gående med dette pinnemonsteret og vil at du skal vite at jeg kan hjelpe! Jeg er kjempeflink til å skremme slike monstere! Bare se hva jeg gjorde med denne:

Nuss fra din tøffe venninne i byen.

Nettside 12. apr, 2009

Mommose på Søm

Hei alle i tuttehjemmet. Ønsker dere en god påske med prestens ord idag:"Ja, han er sannelig oppstanden!"Denne hilsen sies idag over hele verden. Samme hilsen til alle dere som er inne på disse sidene og leser dette.
Skal hilse fra Mina i York. Klem og kald snute til alle.Hilsen fra Mamy.

6. apr, 2009

Mina

Jeg fikk nettopp se den morsomme videoen av Luna og Kaisa som gnafser paa hverandre, ha ha, det har de gjort saa lenge vi kan huske :-) Savner dere saa masse her jeg er i York, gleder meg til aa se alle igjen til sommeren. Nuss og glefs fra Mina i England.

5. apr, 2009

Angelina og Apollo

Hei Mindy! Her kommer en liten påskehilsen fra søster Angelina og bror Apollo!

4. apr, 2009

PinNemonstere...

Hæj MINDi! Nå har Jei åsså endeli fåt lapTåp hjEme. Du kAn jeRne leKe mee pinene jeI ha gnaga.. Bare slut me å trampE på Mit tAk! ElesS!
PSjeg veEt nåKK vor du bor...
gNask og Gnag fra din PInneMonster_nabo

26. mar, 2009

Solveig Hegland

Hei. Ville bare sende en hilsen til deg og Mindi. Det var veldig koselig og bli kjent med dere. Vi har ikke så mange naboer her på heia, så vi må jo holde sammen.Kjempefin hjemmeside. Du må være litt av en kunstner. Hilsen Prince og Solveig.

24. mar, 2009

Solveig

Hei, Jorunn. Dette var jo stilig side, da! Nå vet jeg litt mer om livet ditt, lenge siden sist... Men jeg ser at din interesse for dyr stadig er intakt. Ha en god uke!

Nettside 24. mar, 2009

Marit

Heisann Jorunn og Steve!
Godt å høre at Steve er vel hjemme igjen og ved godt mot! Skal si dere hadde action i helgen!!!! Men ikke den type action en helst vil ha.. Vi fortsetter med de sterke tankene og ønsker dere MANGE dager i ro og fred.
Jarle har omgangssyke, så han tenker så klart han kan, fra senga.. Stakkars... :-)
Mange "Bli bra"-klemmer fra Marit

Nettside 15. mar, 2009

Bissene

Heisann Mindy!!
Skal si du har vokst!! Nesten like høy som Jenny og like store labber! (Jeg liker deg til tross for pailabbene! Jonas)Kjempegøy å treffes igjen og vi kan se at det er like før du kommer ut av skallet og viser dine Kromi-gener! Det gleder vi oss til! (Jeg liker deg selv om du er sjenert enda! Jonas) Håper det ikke er lenge til neste gang! Mammasin ble veldig fristet av den Tab X-tra'en dere har liggende.. (Jeg kommer uansett!! Jonas)
Suss og bjeff fra Bissene!
(PS. Unnskyld Jonas, han er som vanlig veldig forelsket... Jentene)

Nettside 11. mar, 2009

Potin I.von Søm

Unnskyld.
Hvor blir det av arten KATT på Deres ellers så fine hjemmeside? Man leter uten hell på
Hund & Katt siden. VOFF ja, men ikke MJAU ! På vegne av flere indignerte venner her i grevskapet SØM , krever vi nå at vår venninne Lexy blir omtalt og avbildet.Ellers grenser dette til diskriminering.
Vi går til klosliping dersom ikke dette kravet tas til følge.Se hva som skjer...

8. mar, 2009

Kjetil

Heisann! Flott hjemmeside! En gang i fremtiden skal jeg også få tid til å få satt i stand hjemmesiden min :) Ja, det går i taping av ører her også. Det er spesielt viktig nå i tannfellingsperioden. Det er godt å høre at dere trives i hverandres selskap og at Mindy har en god utvikling. Her i Trondheim er det ikke mye som ligner på vår ennå, men vi lever i håpet!

Kjetil

Nettside 15. feb, 2009

Johanne og Alba

Så fin hjemmeside du har laget! Kommer til å titte innom ofte.
Hilsen Norges eneste glatt-/langhårete kromi;o)

Nettside 31. jan, 2009

Kennel CasaKromis

Hej

Tak for kigget på Jeres flotte hjemmeside og tillykke med Jeres lille smukke kromfohrländer, håber I bliver glade for racen.

Mange hilsner
Dorthe (Kimi & Phoebe)

30. jan, 2009

Winterblues Aragorn "Ocho"

Hei søster, jeg bor i Stavanger i sammen med mor Anne, far Bjarne, brødre Einar og Armand, søster Seis og søster Cinco (hovawart og huskatt). Kjempefin hjemmeside du har, litt misunnelig :), dersom du er i strøket her må du ta kontakt.

hilsen Ocho tøffeste cromis ever i gata.

Nettside 28. jan, 2009

Marie

Fin sida, det ska bli trevligt att läsa om lilla Mindys framsteg. Verkligen en härlig ras. Gå in på min sida så kan du läsa om Ester 5år. Ha det så gott Marie & Ester

Nettside 27. jan, 2009

Jette, Danmark

Hej
Tillykke med Mindy...Sikke en fin hjemmeside, og en fin bog med Mindy.
Mange hilsner
CasaKromis Asterix og Jette

Nettside 26. jan, 2009

Jonas

Heisann Mindy!
Jeg må skrive nå, for mammasin (eller gale tante Marit) sitter bare og sukker og stønner over den fine boka du har fått på siden din! "Alle de fine bildene!" og "For noen herlige tekster" og sånt jabber hun om.. Jeg er i grunnen mer interessert i når vi ses igjen. Jeg har jo en ting gående med Kaisa også og vi fikk så dårlig tid til å flørte sist.. (Slapp av, jeg er så stor at jeg kan deles på mange!)Dessuten lurer jeg på om du har vokst siden sist... og fått en mindre uskyldig lukt i munnen og sånt.. Løpetid? Må nok sjekke snart, ja!
Suss fra Don Juan Jonas

Nettside 24. jan, 2009

Marit

Hei-hei-hei!!
Jeg har vært og sjysset på Mindy!!! Hun er bare så kjempeherlig og vi sees snart igjen! Jonas ser potensialet og er veldig fornøyd, Jenny også! Se bilder av henne på hjemmesiden vår. Gi valpemagen hennes en stooor suss fra meg!
Hilsen Marit

Nettside 19. jan, 2009

Marit

GRATULERER MED "NEDKOMSTEN"!!!!
Å ti kann æ kåmme å sjysse????? Å ti??? Å tiii??? Hun er jo bare såååå nydelig, men jeg skjønner at hun må ha litt tid på seg før hun møter gale tante Marit... Men ikke så veldig lang, vel...???
Klem fra mæ!

18. jan, 2009

Heidi

Hallo Jorunn!
Så koselig hjemmeside, da!
Ble imponert.
Nusselig siste tilskuddet på stammen. Kommer nurket hjem i dag/morgen?
Sender med bilde av husets to puser(vel og merke som små).
Stor klem og hilsen; Heidi

17. jan, 2009

Mamy

Til min kjære datter. GRATULERER MED DAGEN.
Akkurat nå venter du på toget i Kristiansand for en 12 timers reise til Trondheim . Du skal hente lille Aminda. I morgen tidlig blir det en like lang reise sørover igjen. Ønsker deg alt godt på turen.Vi gleder oss til å møte den lille vennen. Klem fra Mamma på Søm.

16. jan, 2009

tante Peggy

Hei. jeg sendte en hilsen for noen dager siden;men den gikk ikke inn. Gratulere med hjemmeside. Den var så koselig.Det var koselig å høre at dere skulle få en liten hvalp. Ja da blir det liv.Håper Kaisa ikke blir sjalu. Hilsen tante Peggy

15. jan, 2009

Mina

Hei, naa fikk jeg endelig sett hjemmesiden din :-) Den var saa fin, og da jeg saa alle bildene av tuttene vaare kom det mange smaa taarer i oyet mitt. Jeg haaper virkelig alt gaar bra med ny vaply og alt, savner dere saa masse her jeg bor i kalde og fuktige York. Nuss og klem fra Misky :-)
Ps: Du maa unnskylde dette tastaturet jeg har som ikke har vaare siste tre bokstaver, denne beskjeden maa jo se ut som den kommer rett fra froken Dyslexi 2009 :-)

Nettside 12. jan, 2009

Potin Puus

Hei dere på Ellescroft.Flott side, men...
Jeg er veldig skuffa over ikke å bli nevnt eller avbilda som en venn av familien. Kaisa har stor aktelse for meg, vet jeg. Håper snart JEG blir vist litt fram også. Maken til flott skogkatt som meg fins ikke her i nærheten. ....

12. jan, 2009

Gerd

Kjære kollega,guri så flink du har vært med ditt nye prosjekt.Veldig koselig å se alle bildene fra heimen din.
Ta-Ta!vi sees i morgen

Nettside 11. jan, 2009

Marit

Heisann! Igjen...
Har du sett så mange ganger jeg har skrevet i gjesteboka di....??? (Hmmmm, tar du hintet?)
Hjemmesiden blir bare finere og finere! Du er kjempeflink! Men jeg tror jeg HATER puslespillene!! Jeg må hele tiden prøve å bedre min egen pers OG JEG BLIR NESTEN GAL!!! Vurdert å sette aldersgrense på dem???
Marit

Nettside 10. jan, 2009

Marit

Hei igjen!
Du er herved blitt "linket"! Sjekk linkene på hjemmesiden vår!
Klem fra Marit og B-gjengen.

Nettside 10. jan, 2009

Marit

GO JORUNN!!!
Så flott!!! Jeg er kjempeimponert og det var skikkelig KOSELIG å sitte og se på sidene!! Jeg gleder meg selvfølgelig til fortsettelsen. :-)
Og jeg gleder meg ENORMT til å høre ALLE detaljene om Aminda! Har du tenkt å ringe snart???? Jeg, som sagt i en mail for "lenge" siden, DØØØØR av nysgjerrighet!
Klem-klem-klem fra Marit

10. jan, 2009

Gunn Severinsen

Hei Jorunn. Kjempeflott. Som du sier, man får til det man vil, og jammen fikk du det som du ville. Masse klemmer fra Gunn

10. jan, 2009

Mamy

Hei, gratulerer så mye, med bryllupsdagen - selvsagt glemte jeg den igjen. Så flott hjemmeside du har laget. Kan love alle som besøker den mye fint og mange kloke ord. Stolt av deg !!!

Nettside 10. jan, 2009

Eva L. Huse

Hei Jo!
Godt Nytt År!
Gratulerer med din nye hjemmeside!Kjempe fint:)
Gratulerer med 4 års bryllupsdagen!!!!
Vi må treffes snart!!!!
Hilsen Eva

9. jan, 2009

Steve Sylvester

My one true sweetheart...i am so happy that you finally have your own web-page..it is looking very good..you clever little thing!

I am also so happy, that we are soon to have an addition to our family?
Yes Jorunn is expecting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


A little kromfohrlander puppy..fra Trondheim..
I know just how much this means to Jo..and i look forward very much to seing little "Aminda" next week hopefully...


From your obedient Husband all my love,Hugs & Best Wishes! on our 4th Anniversay Today!!

Steve xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9. jan, 2009

Kaisa E Sylvester

Ja, det var på høy tid at jeg også fikk egen hjemmeside...Gratulerer og alt det der:-) Øvelse gjør mester! Slafsenuss fra Kaisa